Ha az építészet megkövült zene, akkor a tökéletes élményhez válassza a legjobb karmestert!

A 100%-ban magyar tulajdonú T-Mátrix Kft. 1994 óta van jelen az építőipari piacon. Elsősorban generálkivitelezésre specializálódtunk, így referenciáink jelentős részét is kulcsrakész házak, gyárépületek, csarnokok teszik ki. Tatabányai telephellyel rendelkezünk, gépeink, speciális eszközeink is itt találhatók.

Stabil piaci jelenlétünk a garancia arra, hogy az általunk végzett kivitelezések professzionálisak, időtállók és korszerűek. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően minden munkafolyamatra gyakorlott szakembert tudunk biztosítani.

Generálkivitelezőként vállaljuk a tervek átvételétől a kivitelezés teljes folyamatát, egészen addig, míg ön birtokba nem veszi az új épületet – legyen az gyártócsarnok vagy egy új otthon. Pénzt, energiát és időt spórolunk Önnek, hiszen projektmendzserként mi tartjuk a kapcsolatot a kivitelezőkkel, mi felügyeljük a folyamatokat, a költségkeretet és a határidőket.

Garanciát vállalunk munkáink mindegyikére, illetve a felhasznált anyagok, gyártó által biztosított garanciáit is érvényesíteni tudjuk. Számunkra azonban sokkal fontosabb, hogy az új épületnél ne garanciális problémákkal, kérdésekkel kelljen foglalkoznia, ezért a kivitelezés során nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre.

Nézze meg referenciáinkat, keressen bennünket!

minőség | garancia | szakértelem | rugalmasság

Back to Top